Ultimate Xmas Prep Workshopjordalthuizen

Ultimate Xmas Prep BBQ Workshop

Let’s make it a smokey Xmass! Samen gaan wij jouw kerstfeest dit jaar naar een hoger niveau tillen waarbij jij jouw gasten verrast met een winters 5 gangen BBQ diner met hoog feestgehalte.

Het team van Smokey’s Pitmasters gaan ervoor zorgen dat jij en jouw gasten dit jaar een geweldig kerstfeest gaan beleven. Samen met jou doorlopen en barbecueën we het ultieme BBQ feast menu uit het Smokey Goodness Winter BBQ boek. Door het gehele imposante menu samen te maken weet je zeker dat je er tijdens de feestdagen zonder kleerscheuren en enkel met een big fat smile vanaf komt. We leggen je alles haarfijn uit, doorlopen het mise en place schema, geven je tips en tricks over het waar in te kopen en waar je op moet letten. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Jij gaat vol aan de barbecue onder het de begeleiding van de weldoorrookte pitmasters en samen knallen we een vijfgangen feestdiner op tafel waar je van staat te kijken. Vis, vlees, desserts, alles zal de revue passeren. Uiteraard gaan we het vervolgens allemaal onder begeleiding van bijpassende wijnen opeten. En de afwas? Die regelen wij natuurlijk! Met deze workshop op zak wordt jouw BBQ kerstinder een eitje.

Next Level Xmas Details

  • Niveau: Beginnende en ervaren BBQ’ers
  • Prijs: €135, – per persoon
  • Inclusief: food, drinks tijdens het koken en wijnen bij het diner, receptenbundel
  • Groepsgrootte: Max. 32 personen
  • Tijden: van 14:00 tot circa 22:00
  • Adres: Schieweg 15D, 2627AN, Delft

Ontvang tijdens onze workshops 20% korting op de producten van Smokey Goodness (kruiden & sauzen) en koop een uniek gesigneerd Smokey Goodness BBQ boek deel 1, 2, 3 of het Winter BBQ boek.

Koop hier je ticketsBBQ Workshop – Smokey Style

De workshops vinden plaatsin de Mancave van Smokey Goodness in Delft. We ontvangen je met een welkomstdrankje en BBQ bites. We nemen je allereerst mee in onze wereld van barbecue catering, geven je inzicht in hoe we ooit begonnen zijn en maken een vlucht langs onze unieke custom build smokers en barbecues. Vervolgens beginnen we met het echte werk. We geven je inzicht in en delen onze ervaring met de diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de hand van recepturen – en onder begeleiding van onze pitmasters – zelf BBQ gerechten bereiden op diverse barbecues en smokers. Na de bereiding geniet je met je medebarbecueërs – onder het genot van de open bar – van de verschillende gerechten. Na afloop krijg je de recepturen uiteraard mee naar huis zodat je het succes kunt herhalen en kan je met 20% korting winkelen in ons assortiment van sauzen, kruiden en heb je de mogelijkheid een persoonlijk gesigneerd Smokey Goodness BBQ boek te kopen.

Koop hier je workshop tickets

Save

Save