Ultimate Xmas Prep Workshopjordalthuizen

Ultime Xmas Prep BBQ Workshop

Let’s make it a smokey and beautifull Xmass! Top Hair & Make-up artist Annemiek Wijsman en Uberpitmaster Jord Althuizen van Smokey Goodness gaan jouw kerstfeest dit jaar naar een hoger niveau tillen waarbij jullie je gasten verrassen met een winters 5 gangen BBQ diner met hoog feestgehalte terwijl iedereen er tot in de puntjes verzorgd uit ziet. We ontvangen jullie in de Smokey Goodness Mancave met een winters welkomstdrankje. Na een warm welkom gaan de BBQ-liefhebbers en Make-up lovers aan de slag met hun workshops en ontvangen alle tips & tricks voor de ultieme voorbereiding op het kerstfeest. Tot slot komen jullie samen aan een sfeervol gedekte tafel om van het resultaat van de BBQ-workshop (en de knappe vrouwen!!) te genieten met bijpassende wijnen, speciaal voor jullie geselecteerd door Top Vinoloog Maarten van der Dries.


Jord Althuizen gaat samen met zijn team Smokey Goodness Pitmasters er voor zorgen dat jij en jouw gasten dit jaar een geweldig kerstfeest gaan beleven. Samen met jou doorlopen en barbecueën we het ultieme BBQ feast menu uit het Smokey Goodness Winter BBQ boek. Door het gehele imposante menu samen te maken weet je zeker dat je er tijdens de feestdagen zonder kleerscheuren en enkel met een big fat smile vanaf komt. We leggen je alles haarfijn uit, doorlopen het mise en place schema, geven je tips en tricks over het waar in te kopen en waar je op moet letten. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Jij gaat vol aan de barbecue onder het de begeleiding van de weldoorrookte pitmasters en samen knallen we een vijfgangen feestdiner op tafel waar je van staat te kijken. Vis, vlees, desserts, alles zal de revue passeren.

ULTIMATE PARTYMAKE-UP MASTERCLASS

Annemiek Wijsman zal jullie tijdens haar 4 uur durende Masterclass meenemen in haar wereld van de Visagie. Aan de hand van korte demo’s zal zij jullie precies laten zien hoe jullie het “WOW- effect” kunnen creëren in jullie Make-up tijdens de Feestdagen (en nog vaak daarna!) Maar uiteraard gaan jullie vooral zelf aan de slag aan de hand van haar “behind the scenes” tips en tricks.

Denk bijvoorbeeld aan het;
–     Creëren van dé perfecte Smokey Eye
–     Het zetten van een strakke eyeliner
–     Shapen/ Highlighten
–     Creëren van sprankelende, volle lippen.

Na afloop krijg je een stappenplan mee zodat je ook thuis deze Ultimate Party look kunt creëren.

Ultieme Xmas Prep BBQ Workshop details

Next Level Xmas DetailsNiveau: Beginnende en ervaren BBQ’ers, vrouwen die gewend zijn zichzelf op te maken
Prijs: €150, – per persoon, Te boeken per 2 personen a €300,-
Inclusief: food, drinks tijdens de wrokshop en wijnen bij het diner, Smokey receptenbundel, Make-up stappenplan
Groepsgrootte: Max. 30 personen
Tijden: van 14:00 tot circa 22:00
Adres: Schieweg 15D, 2627AN, Delft

Koop hier je ticketsBBQ Workshop – Smokey Style

De workshops vinden plaatsin de Mancave van Smokey Goodness in Delft. We ontvangen je met een welkomstdrankje en BBQ bites. We nemen je allereerst mee in onze wereld van barbecue catering, geven je inzicht in hoe we ooit begonnen zijn en maken een vlucht langs onze unieke custom build smokers en barbecues. Vervolgens beginnen we met het echte werk. We geven je inzicht in en delen onze ervaring met de diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de hand van recepturen – en onder begeleiding van onze pitmasters – zelf BBQ gerechten bereiden op diverse barbecues en smokers. Na de bereiding geniet je met je medebarbecueërs – onder het genot van de open bar – van de verschillende gerechten. Na afloop krijg je de recepturen uiteraard mee naar huis zodat je het succes kunt herhalen en kan je met 20% korting winkelen in ons assortiment van sauzen, kruiden en heb je de mogelijkheid een persoonlijk gesigneerd Smokey Goodness BBQ boek te kopen.

Koop hier je workshop tickets

Save

Save