Smokey’s brother: The Rough Kitchen

jordalthuizen

Smokey_Goodness_The_Rough_Kitchen-3Wat gebeurd er als twee carnivoren in hart en ziel zich verenigen? Dan ontstaan er mooie dingen! Toen Marcus Polman, sinds vandaag op tv als kersverse jurylid Masterchef ons belde met de vraag samen een stal te exploiteren in de foodhallen waren we direct laaiend enthousiast. Binnen 3 weken stampten we een bijzonder concept uit de grond en had Smokey Goodness er een broertje bij: The Rough Kitchen.

Smokey_Goodness_The_Rough_Kitchen-12Quality breeds & Authentic cooking

Met de Rough Kitchen in de Amsterdamse Foodhallen brengen we een ode aan Nederlandse rasvarkens en de artisinale slagers en hun specialiteiten. En het zou natuurlijk niet ons broertje zijn als er niet gebbq’t wordt. We bieden er vanuit een vaste stek enkele specialiteiten die jullie kennen van Smokey Goodness: Pulled Pork Sandwiches met die goddelijke ciabatta’s van Desemenzo en natuurlijk ons favoriete biggetje van de Heyde Hoeve, Traagegaard buikspek en sinds kort ook de slow smoked Spare-Ribs. Daarnaast bieden we tasting platters: Mooie robuuste houten planken vol charcutterie als zolderspek, ambachtelijke terrines, gelderse kookworst en ga zo maar door.

Zoek ons op

Ben je in Amsterdam, zoek ons dan zeker op! Je vindt The Rough Kitchen in de Amsterdamse Foodhallen aan het bellamyplein. Kijk voor meer informatie over ons nieuwste concept ook op www.theroughkitchen.nl.