HOT, HOTTER, HOTST!Deze zomer mocht Smokey Goodness de hoofdprijs ‘De ultieme BBQ experience voor 25 van je vrienden’ verzorgen voor Tabasco. Dit vonden we niet leuk, maar dat vonden we echt heel erg leuk! Zelf zijn we al enorm fan van dit pittige goedje dus vol plezier hebben we deze uitdaging aangenomen. Creatief als we graag zijn hebben we rondom een tal van de bekende en in NL onbekende Tabasco sauzen het volgende menu gemaakt:

BORRELBITES
– Moink Balls: Rundergehaktballetjes in spek gewikkeld met ‘Tabasco spiced’ bbq sauce.
– Hot Wings: Pittige chicken wings met rauwkost en blue cheese dip.

WARME GERECHTEN:
– Geroosterd Speenvarken: Heel speenvarken langzaam geroosterd aan een spit boven houtvuur.
– In zijn geheel warmgerookte zalm: Hele warmgerookte zalmen gekruid met Smokey Goodness specerijenmix die in zijn geheel worden gepresenteerd.
– Gegrilde Reuzengamba’s: Grote Tabasco-lemon gemarineerde garnalen van de grill.
– Beer Can Chicken: Scharrelkippen op een bierblik gegaard.
– Côte de boeuf: Op het bot gegaarde rib-eye van dry aged Hollandse Blonde d’Aquitaine rundvlees met chipotle-jus.

SIDES:
– Ceaser Salade: Rijkgevulde Amerikaanse classic Ceaser salade
– Geroosterde paprika-peersalade: Geroosterde zoete puntpaprika’s, rucola, peer en pijnboompitten.
– Biologisch breekbroden buffet met roomboter, spicey chiptley-honey boter, tappenade

DESSERT:
– Make your own Smores: Marshmellows om te smelten geserveerd met biscuit vers fruit en Belgische Tabasco dipchocolade.

GOED IN DE SMAAK
Een ultieme bbq ervaring is het geworden! Lees hieronder de brief die prijswinnares Carmelita naar Tabasco schreef:

“Afgelopen zaterdag hebben wij een zeer geslaagde dag gehad met de crew van “Smokey Goodness”. Gelukkig is het na een fikse regenbui, toch in de avonduren droog gebleven. De heren van “Smokey Goodness”, hebben ons een zeer professioneel BBQ avondbezorgd, wat onder onze feestgangers nog flink over na gepraat is. Zij hebben met veel passie, liefde voor hun vak ons de avond van onze leven bezorgd.  Zij hebben ons allereerst een borreluur met chickenwings en gehaktballetjes met bacon geserveerd. Dat hadden ze voor ons al op de barbeque gelegd. Iedereen was daar zeer van onder de indruk! Daarna kwam het grotere werk van de BBQ;  van een hele big, kip op bierblikjes, tot grote tijger gamba’s en een hele zalm.

 Zij hebben hun kunsten meer dan waar gemaakt en ook de sauzen van Tabasco hebben zij in de producten verwerkt, wat zeer geslaagd was! (…) Nogmaals hartelijk dank en ook voor het presentje die ik namelijk jullie in ontvangst mocht nemen. Het was een avond geweest om nooit te vergeten!”

‘In the pocket!’ zeggen wij dan bij Smokey Goodness 😉

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>