Back at Lowlands!

Nadat wij in 2013 onze primeur hadden gemaakt mochten we in 2014 terugkeren naar de moeder van de Nederlandse Festivals. En Hoe! Stonden we in 2013 nog een beetje verstopt tussen de Charlie en Alpha stonden we nu op een triple A locatie pal naast de ingang. Sommige mensen grapten zelfs dat de gekende entree van Lowlands dit jaar niet 5 maar 6 schoorstenen had. Onderdeel zijn van catering op Planet Paradise betekend hard en lang buffelen, van 10 uur in de ochtend tot 5 uur ‘s nachts wisten de festivalbezoekers ons te vinden voor Pulled Pork, spare-ribs en ander lekkers van onze smokers. Geweldig om te zien dat er festivalgangers zijn die graag ontbijten met een full-rack slow smoked spare-ribs en een pilsje.

Om de grote massa hongerige mensen van kwaliteits bbq te voorzien was het all hands on deck. We trokken met de volledige crew en onze twee reuzesmokers ten strijde. Uiteindelijk hebben de lange rijen voor onze kleine smoke shack er voor gezorgd dat de bbq’s vijf dagen non stop hebben gerookt.

Op de vijfde foto zie je de helden van Desemenzo. Zij bakken voor ons de signature sandwiches, die heerlijke zuurdesemsandwiches die zij met zorg maken en voorbakken in hun steenvloeren oven. De bakkers waren wel benieuwd waar die bergen dozen van hun sandwiches verslonden werden en kwamen een kijkje nemen. Uiteraard trakteerden wij ze op een blik voor de schermen en een broodje van eigen deeg.