Photocredits: Flashback Fotografie

Trouwcatering 2.0

Als je gaat trouwen moet het een bijzondere dag worden. Je kiest een prachtige jurk, mooie locatie en natuurlijk een perfect verzorgd diner. Eten tijdens je huwelijksdag is immers iets waar mensen nog lang over na praten, of het nu goed of slecht was. Dus dan kan je er maar beter voor zorgen dat je gasten tevreden zijn, of beter nog, blown away! Dat is in ieder geval waar we bij Smokey Goodness BBQ catering voor gaan. Daarom pakken we bij een trouwdiner nog meer uit dan bij onze reguliere cateringopdrachten. Met een speenvarken, hele gerookte zalmen en kraakverse salades zorgen wij voor de culinaire wow-factor.

Huwelijk Joost & Karen

Als een stel dat gaat trouwen goed eten belangrijk vindt weet je zeker dat het een feest gaat worden. Joost en Karen zijn ware levensgenieters, dat werd bij de boeking van hun trouwcatering snel duidelijk. We mochten aanrukken met prachtige producten en maakten er bij Macy’s in Amsterdam een waar culinair spektakel van met onze bbq gerechten. Zo mooi kan eten op je bruiloft zijn.

“Ik had me geen betere catering kunnen wensen voor ons trouwfeest, het was eten werkelijk verrukkelijk en de verzorging uitmuntend! Jord en de crew van Smokey Goodness zijn top vakmensen met een groot HART voor BBQ!” – Joost en Karen