Launch Party boek: Smokey Goodness 3jordalthuizen

8 April launchparty Smokey Goodness BBQ boek 3 

Tickets:

 Bigger, Better Ticket (Best Seller):

 •  1 gratis gesigneerd boek t.w.v. €25,-
 •  2 drankvouchers € 6,-
 •  2 foodvouchers €10,-
 •  1 tin limited edition African BBQ rub €9,95
 •  1 fles Limited edition African BBQ sauce €10,95
 •  1 zak Smokey Houtskool (5kg) €9,50
 •  20% korting op Smokey Sauzen en kruiden in de fanstore
 •  kortingsvouchers en unieke aanbiedingen voor onze Smokey Partners (o.a. vlees, vuur, wijn en leer)
 • Totale waarde van €72,40!

Bigger Better Ticket: €52,50 inclusief BTW


KOOP HIER JE BIGGER BETTER TICKET!

Partner / friend / BBQ buddy ticket:

 • 2 drankvouchers € 6,-
 • 2 foodvouchers €10,-
 • Totale waarde van €16,-!

Ticket Price: €10,00 inclusief BTW

KOOP HIER JE BBQ BUDDY TICKETS!

Na het daverende succes van de launch party van Smokey Goodness 2 vindt op 8 april het langverwachte vervolg plaats: de Bigger, Better BBQ book launch van Smokey Goodness deel 3! Kom naar de Delftse Mancave (die ook voor de ladies toegankelijk is) en dompel je onder in de Smokey wereld, bemachtig nog voor het boek in de winkel ligt jouw deel 3 en proef en geniet van de bites en booze die in het boek beschreven staan. Dit alles onder muzikale madness van Smokey’s huisband Doc Curran & friends.

BIGGER, BETTER BBQ!

Voor deel 3 reisde Jord af naar het exotische Zuid-Afrika om daar alles te leren van de Braai. Een lokale variant van de BBQ waarmee je grilt, roostert, bakt en braait op houtvuur. In het derde boek ontdek je alles over deze unieke maar goddelijk lekker manier van houtgestookt vuurkoken, neemt Jord je mee naar het land van de struisvogels, exotische smaken 

en zware wijnen.
Uiteraard is het boek doorspekt met avonturen, ontdekkingen en de pagina aflikwaardige foto’s.
Kortom, een must have in de boekenkast dus maak jouw BBQ trilogy compleet!

Wat is een launchparty?

Onze launchparty is een en al BBQ gezeliigheid bij ons op het Smokey Goodness terrein in Delft. We ontvangen je met open armen, tonen je onze ‘mancave’ waar de magic happens, trakteren je op drankjes en bites uit ons boek en overhandigen het eerste exemplaar aan de belangrijkste persoon die er is: de Smokey Goodness fan, jij dus! Ondertussen is er muziek, zullen een aantal Smokey Partners er zijn om jou te helpen om thuis beter te kunnen bbq’en en scoor je met aantrekkelijke korting de lekkerste sauzen, kruiden, kleding en accessoires. Heb jij nog niet alle BBQ boeken? Dan kan je de collectie compleet maken en ter plekke je nieuwe aanwinst laten signeren door Jord.Facts & Figures

Datum: 8 April 2018
Locatie: Smokey’s Mancave, Schieweg 15D, 2627AN, Delft
Tijd: Van 14:00 tot 18:00


Launch Party FAQ:

Mag ik mijn partner / vriend / kiddo meenemen?
Jazeker! Hoe meer gezelligheid hoe beter. Hou het wel een beetje redelijk, we hebben beperkt plaats en we willen voldoende ruimte hebben voor de boek fans. Wees slim en koop op voorhand een partner / friend / buddy ticket en laat hun meegenieten van de bites en drinks met korting.

Is er genoeg te eten?
Zeker en vast! We verzorgen dit jaar substantiele bites met een waarde van €5,- per stuk. In je gekochte ticket zitten standaard 2 bites en 2 drinks bijgesloten, wil je meer proeven? Drankjes kosten €3,00 per stuk los (€2,00 voor frisdrank) en de bites dus €5,00. Er kan cash en met pin betaald worden.

Ik kom met de auto, is dat een goed idee?
Hmmm, nee niet echt. A. We hebben echt top bier en wijn deze dag dus je wilt echt de BOB niet zijn en B. We hebben geen parkeerplaatsen dichtbij beschikbaar. Kom je toch met de auto? Dan zal je deze bij de Makro of meubelboulevard Leeuenwstijn moeten parkeren en een eindje lopen. Met openbaar vervoer zijn we prima te bereiken via Delft CS (circa 15 minuten lopen) en Delft Zuid (circa 10 minuten lopen).

Ik heb geen tickets ontvangen, wat nu?
Klopt als een bus! Net als onze workshops is je betaalbewijs van de webshop je toegangsticket. Wij maken op voorhand een lijst en leggen de vouchers voor je klaar. Je kunt deze dan op naam ophalen bij de Smokey fanshop bij binnenkomst.

Mag mijn hond mee?
Jep, zoals gezegd, hoe meer zielen hoe meer vreugd

Ik ben vegetarisch, is er voor mij ook voldoende te eten?
Blijf lekker thuis, er is eigenlijk niets aan zo’n launchparty.

Ik wil voor vrienden ook een gesigneerd boek meenemen, kan dit?
Ja dat kan! Wij zorgen voor voldoende gesigneerde boeken op voorhand. We kunnen echter niet garanderen dat we er een persoonlijke note in schrijven omdat Jord na vorig jaar 4 uur non stop signeren zelf meer tijd wil voor BBQ, bier en Bullsh#t.