Black Smoke Preview Dinnerjordalthuizen

BLACK SMOKE PREVIEW DINNER

Black Smoke komt naar Nederland en de Van Nelle fabriek is de gelukkige. Onder de rook van Rotterdam zullen vanaf medio 2019 de vlammen de lucht versieren vanuit Black Smoke. Voor velen al een begrip en voor sommige een toekomstige plek om niet meer weg te denken. Na de “NO WORRIES BBQ BOEK LAUNCHPARTY” op 14 april zullen wij een exclusief diner verzorgen op dezelfde locatie als de launchparty, maar wees er snel bij. De tafel is niet oneindig lang.

BOEK #5: NO WORRIES

Deel 5 van de Smokey serie

In “Smokey Goodness No Worries BBQ” van BBQ-held Jord Althuizen ontdek je deze zomer de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ. No Worries verwijst namelijk niet alleen naar de favoriete uitspraak van de Aussies maar ook naar de zorgeloze recepturen waar dit boek vol mee staat. Minder ingredienten, makkelijkere en budget vriendelijkere gerechten en 100% smokey style. Naast de tongstrelende recepten is het No Worries BBQ boek doorspekt met echte BBQ-avonturen beleeft in Australie. Want in geen land zijn ze gekker op barbecueën dan Down Under. Dus, ook benieuwd waar die roo bar nu echt voor dient? Of nieuwsgierig naar een croc steak Dundee style? Hier vind je het antwoord op al je BBQ-vragen! P.S. heb je al gespot dat het boek dikker is dan de eerdere vier delen? Meer BBQ dus!

BOEK LAUNCHPARTY

Het boek der boeken zal verkrijgbaar zijn vanaf 16 april en is uiteraard al te reserveren bij de meeste online (boek)winkels, maar dit is jouw kans om als één van de eerste het boek te mogen verwelkomen. En hoe! De Smokey Goodness launchparty is al niet meer weg te denken uit de echte BBQ agenda. Van gerechten uit het boek tot aan live muziek, van demonstraties en workshops tot aan meet&greets met de Smokey Goodness Pitmasters: als echte BBQ liefhebber is er geen mooiere zevende hemel op aarde.

HOE, WAT, WAAR?

Qua locatie houden wij het nog even spannend, maar no worries: hij zal goed bereikbaar zijn en het zal een locatie zijn die mind-blowing is. Nadat wij zagen dat het festival onze (Wo)Mancave te Delft is ontgroeid, weken wij voor het Winter BBQ Festival uit naar Lage Vuursche. Want ook Beatrix kon de koningen en koninginnen van de BBQ wel gebruiken in haar tuin bij kasteel Drakensteyn. Waar wij deze keer zullen vlammen is dus nog een klein geheim, maar de datum is nu wel duidelijk toch? Zondag 14 april 2019! En de tijden? 12:00 – 18:00 uur…

HO-LY-SH-IT

Dat dus. Wij hebben er nu al zin in, maar zo te zien jij ook, want anders zou jij nu niet nog steeds aan het lezen zijn! Of je wilt misschien weten wat voor vlees je in de kuip hebt bij het aanschaffen van een Oh-zo’n-gewild-ticket. Bij het No Worries Festival doen we het een tikkeltje anders dan voorgaande edities: Je bepaald zelf wat je wilt, hoeveel je wilt en hoelang je wilt! Klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Wij zullen het je stap voor stap uitleggen.

STEP-BY-STEP

Het zit dus zo: Je koopt een basisticket á €16,-. Hiermee krijg je toegang tot het festival, krijg je bij binnenkomst een welkomstcocktail en mag je de gehele dag rennen van demonstratie naar workshop, dansen op de muziek van Doc Curran & selfie’s maken met de grootste smoker van de Benelux. Daar krijgt een mens honger van natuurlijk. De gerechten uit het nieuwe boek kunnen van jou zijn bij het tegelijkertijd oversteken van munten. Deze kan je op het festivalterrein kopen (ZONDER KORTING), maar ook MET KORTING van te voren zodra je jouw kaartje besteld. Hadden we al gezegd dat het vooraf kopen van consumptiemunten MET KORTING is? Ook het boek kan je bij voorbaat kopen, dan krijg je er een cadeautje bij ÉN een handtekening van Jord! Al aan het watertanden? Ga snel jouw kaartjes bestellen! Waar? HIER!

CHECK OOK DE AFTERMOVIES VAN VORIGE EDITIES