BBQ Workshops FAQjordalthuizen

We verwelkomen je met veel plezier in onze Delftse BBQ Walhalla voor een unieke ervaring die we een Smokey Goodness Workshop noemen. Wellicht dat je wat meer info wenst over het wat, waar, hoe en why not dus daarom hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Getting there:

 1. Waar is de Smokey Goodness BBQ Walhalla gevestigd? 
  We zijn gevestigd op de Rotterdamseweg 374 in Delft.
 2. Waar moet ik nou parkeren?
  Je mag voor ons op de Rotterdamseweg parkeren, in een parkeervak op de Rotterdamseweg of bij de TU Delft luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek parkeerterrein. Workshop deelnemers en bezoekers van Smokey Goodness mogen niet op de Wassenaarstraat of op de Ruivenstraat parkeren.
 3. Zijn jullie bereikbaar met het openbaar vervoer? 
  Ja hoor, de treinstation Delft Zuid is circa 10 a 15 minuten lopen.

Algemeen:

 1. Wat voor kleding trek ik aan naar de Workshop?
  Trek vooral niet je nieuwste kleding aan. Je gaat koken en met houtskool spelen, trek dus kleding aan die comfortabel zit en vies mag worden. Wil je een schort tijdens het koken? Best, maar neem deze dan zelf mee svp. Qua schoenen zijn stevige schoenen het best, met regen kan het glad worden dus dan zijn hoge hakken wat tricky.
 2. Ik ben een chefkok en ik sta al jaren achter de BBQ, is zo’n workshop iets voor mij?
  Onze workshops zijn bedoelt voor de huis-tuin-en-keuken BBQ’ers en culinair enthousiastelingen. Als horeca-professional ben je zeker welkom, houd er alleen wel rekening mee dat ons programma is afgestemd op beginners. Met onze tips & tricks zul je niet de Michelin-inspecteurs overhalen om tóch die tweede ster uit te keren. Wel verzekeren we je er van dat je de show kan stelen tijdens je familiefeest, en dat je je buren jaloers zult maken met de geuren die opstijgen vanuit jouw achtertuin.
  Horeca-professionals verwelkomen we liever voor een workshop bij het ZiN Inspiratielab, waar Jord masterclasses in ‘outdoor cooking’ geeft voor horeca-professionals. Klik hier voor meer informatie.
 3.  Zijn vrouwen ook welkom? 
  Jazeker! We verwelkomen vrouwen, meisjes en dames met open armen.
 4. Is er een minimum leeftijd?
  Nee, natuurlijk niet! met koken, en dus ook BBQ’en kan je nooit vroeg genoeg beginnen.
 5. Ik ben vegetarisch, kan ik ook aan de workshops meedoen?
  Jazeker, voor jou hebben we namelijk een heuse vegetarische BBQ-workshop samengesteld. Gezien het vleesrijke programma zijn de andere workshops helaas geen verstandige keuze.
 6. Ik heb een serieuze voedselallergie, kan ik ook aan de workshops meedoen? 
  Jazeker, stuur ons op voorhand svp wel even een mailtje naar info@smokeygoodness.nl
 7. Er staat dat de workshop inclusief eten en drinken is, hoeveel mag ik drinken? 
  We doen niet lullig en tellen niets, wel waarderen we het als je de aandacht houdt op het barbecueën en je dus niet gaat bezatten. Zo houden we de focus op het barbecueën zelf en blijft het gezellig voor iedereen. Ben je toch dronken en wordt je lastig? Dan trappen we je er gewoon uit, dikke schuld eigen bult. Zelfbeheersing is dus een must 😉
 8. Zijn de workshops gevaarlijk?
  Je werkt met scherpe messen van Forged Messen en kookt met echt vuur, deelname aan de workshops zijn dus op eigen risico.
 9. Is Jord bij workshops aanwezig? 
  Nope. Dit is een uitdagend jaar voor Jord vol met BBQ reizen, events, boeken schrijven, restaurants openen, nieuw bbq concept ontwikkelen, kick ass BBQ’s ontwerpen, een accessoirelijn uitbrengen, een inspiratieportal optuigen, wat filmpjes maken en Smokey Catering verder uitbouwen. Kortom, best een druk mannetje. Bij afwezigheid van Jord worden de workshops begeleid door de echte Pitmasters van Smokey Goodness. Je bent dus altijd in goede vakkundige handen die tegenwoordig vaker het vuur aansteken dan Jord en hebt net zoveel plezier. ’t Is eigenlijk een beetje een eikel dus je mist niks.
 10. Krijg je na afloop de recepten mee naar huis?
  De recepten die je hebt bereid tijdens de workshop zullen we je achteraf in een mooie handout mee naar huis geven.
 11. Met wat voor BBQ’s gaan we aan het werk? 
  Dit verschilt een beetje per type workshop, het zijn echter allemaal hout of houtskool gestookte barbecues, braai’s, fire-pit en grills. Gas bewaren we om onze hal mee te verwarmen.
 12. Ik heb een hond, mag ik deze meenemen? 
  Wat denk je zelf?

Tickets,  betalen & annuleren:

 1. Ik heb tickets gekocht via de webshop maar nog niets ontvangen? 
  Dat klopt, je hoeft alleen je per email toegezonden betaalbewijs mee te nemen, we sturen je geen fysieke kaartjes toe.
 2. Oeps, ik ben mijn betaalbewijs vergeten, kom ik er nog in? 
  Nou vooruit, we zoeken je naam even op in onze webshop en laten je alsnog naar binnen.
 3. Ik heb tickets gekocht maar kan toch niet, wat nu? 
  Ja, dat is natuurlijk niet handig. Je mag tot 3 weken voor aanvang je geld terug vragen of van datum wisselen. Binnen 3 weken zijn de tickets toch echt van jou en zal je ze zelf moeten doorverkopen indien je verhindert bent.
 4. Er staat minimaal 20 deelnemers, gaan de workshops altijd door? 
  Nee, helaas niet. Als voor een workshop minder dan 20 deelnemers zich aanmelden dan heb je dikke kans dat de workshop deze dag niet doorgaat. We informeren je hier altijd zo vroeg mogelijk over. Je kunt dan of je geld terug krijgen of je deelname doorschuiven naar een andere datum.
 5. Ik wil graag een workshop cadeau doen, kan dit?
  Jazeker! Stuur ons een mailtje naar info@smokeygoodness.nl en we maken een persoonlijke cadeaubon op maat.

 

Save