Trouwfeestjordalthuizen

Smokey Goodness BBQ Trouwfeest

BBQ Catering op je bruiloft

Gefeliciteerd! Als je op deze pagina bent beland is er een grote kans dat je binnenkort gaat trouwen en nu druk bent met de voorbereidingen van een bijzondere dag. Wil je op jouw bruiloft een diner dat net even verder gaat dan reguliere catering? Wel flink uitpakken maar het liever allemaal wat meer ‘casual’ houden? Dan ben je bij Smokey Goodness BBQ aan het juiste adres. Wij verzorgen en ontzorgen jullie speciale dag met een fantastisch bbq diner, in buffetvorm of family style (mooi opgemaakte schalen op tafel). Wil je echt uitpakken? Dan breiden we het buffet uit met een varken aan het spit, heel gerookte zalmen of een ander showpiece. Dan weet je zeker dat ze nog lang na zullen praten over jullie bijzondere dag.
Complete ontzorging

Het plannen van je trouwdag is een hele klus waar veel bij komt kijken. Wij streven er daarom naar het zo eenvoudig mogelijk te maken. We reserveren met plezier vrijblijvend een datum voor je in onze agenda. Komt de dag dichterbij dan leggen we jullie wensen vast en doen we een voorstel. Sluit dit aan bij waar je naar zoekt? Dan leggen we de afspraken vast in een opdrachtbevestiging en komen we ze na. Als je werkt met een weddingplanner of ceremoniemeester dan hoef je alleen maar de culinaire wensen door te spelen en pakken we de rest met hem/haar op, easy as pie.

Smokey Goodness BBQ Catering - trouwfeest Joost & MaartjeSmokey Goodness bbq werkt met Give a Pig samen

We give pigs!

Smokey Goodness ondersteunt de stichting Give a Pig en geeft voor iedere cateringopdracht een varken aan een minder bedeeld Thais gezin. We hebben inmiddels al meer dan 60 gezinnen blij gemaakt met een big. Lees meer over deze ludieke actie op de Give a Pig pagina.

find out more

Save