BBQ Bedrijfsfeestjordalthuizen

Bedrijfsfeest BBQ verzorgd door Smokey Goodness bbq cateringOriginele Bedrijfsfeest BBQ

Biertje, balletje, collega’s, je kent het wel, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Wil je eens wat anders? Schakel dan Smokey Goodness in voor een verrassende culinaire bbq beleving! Wij zorgen er voor dat het bedrijfsfeest een smakelijke invulling krijgt waar iedereen naar uitkijkt. Onze smokers trekken geheid de aandacht van het personeel. Gefascineerd zullen zij toekijken hoe wij met echt vuur aan de slag gaan om een heerlijk bbq buffet te bereiden. Maar het is niet alleen maar show, de originele gerechten met subtiele smaken zorgen voor de spectaculaire bbq beleving.


Bijzondere menu’s

We hebben een breed scala aan menu’s opgesteld die geheid bij jouw collega’s in de smaak vallen. Onze gerechten worden immers van scharrelvlees van kwalitatieve rassen, verse ingrediënten en ‘from scratch’ gemaakt. Of je nu een volledig verzorgd diner vanaf ons authentieke buffet wenst, een selectie mooi opgemaakte bbq bites of een varken aan het spit, wij maken er iets bijzonders van.


Bekijk onze menu’s Download Brochure

Wij werken met:

  • Scharrel & Duurzaam Vlees
  • Bijzondere Rassen
  • Verse Ingrediënten
  • Verantwoorde Brandstof
  • Kwalitatieve Leveranciers
  • 100% Fun Garantie

We love what we do

And you get to taste it!


Smokey Goodness bbq werkt met Give a Pig samen

We give pigs!

Smokey Goodness ondersteunt de stichting Give a Pig en geeft voor iedere cateringopdracht een varken aan een minder bedeeld Thais gezin. We hebben inmiddels al meer dan 60 gezinnen blij gemaakt met een big. Lees meer over deze ludieke actie op de Give a Pig pagina.

find out more

Save

Save

Save

Save

Save