BBQ Catering door gespecialiseerd barbeque cateraarjordalthuizen

BBq catering cateraar

BBQ Catering door gespecialiseerde barbeque cateraar

Bij Smokey Goodness gevestigd te Delft doen we maar één ding en dat is BBQ catering! Wij zijn een gespecialiseerd barbeque cateraar dat zich volledig toelegt op het authentiek barbecueën voor bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, festivals, workshops en promotionele opdrachten. Smokey Goodness voorziet als BBQ cateraar een bijzonder sfeervolle keuken op locatie met onze grote smokers, bbq-wagens en vuurverslindende aanhangers. Het barbecueën doen we live in het zicht van de gasten, zo bieden we een blik in onze keuken en serveren we verrassende gerechten die indruk maken. Ontdek onze mogelijkheden voor de invulling van uw evenement.


Festivalcatering
Festivalcatering
Wij houden van festivals en de bezoekers houden van onze bbq gerechten. Dus organiseer jij een festival? Boek ons!
trouwfeest
trouwfeest
Een bijzondere culinaire invulling van jouw bruiloft die zowel casual als spraakmakend is. Krijgen wij ook jouw 'ja' woord?
Varken aan het spit
Varken aan het spit
Er is niets bourgondischer dan een varken aan het spit. Ontdek hier alles over onze culinaire 'piece de resistance'.
Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest
Wil je wat anders voor jouw personeel of collega's dan een geijkte catering op de borrel? Boek dan een BBQ Catering van Smokey Goodness.
Evenementcatering
Evenementcatering
Brengt onze reuze smoker van 9 meter en 3,100kg jouw evenement naar culinaire hoogtes? wij zorgen voor heel wat spektakel op jouw evenement
Referenties
Referenties
Wij van Smokey Goodness BBQ adviseren Smokey Goodness bbq, maar doen onze opdrachtgevers dat ook? Jazeker! Bekijk wie je voorgegaan zijn en wat zij er van vonden.


Save

Save

Save