Smokey’s Friendsjordalthuizen

Samenwerken anno nu

Partners, sponsoren, nee daar doen we bij Smokey Goodness niet aan. Vrienden, die hebben we wel! Het verschil is dat we niet graag onze hand ophouden en dat we er in geloven dat een goede vriendschap bestaat uit geven en nemen. Het nieuwe zakendoen is dus samenwerken waarbij je iets voor elkaar doet. Zo zijn het onze leveranciers maar ook supporters als wij weer een ludieke actie uitvoeren zoals het verbreken van het wereldrecord non-stop bbq’en voor het goede doel.

Smokey Goodness BBQ is graag vrienden met ondernemers die onze bevlogenheid delen en alleen voor het allerbeste gaan, geen concessies, blijven geloven in optimale kwaliteit en 100% achter hun product staan. Bekijk hier een overzicht van onze vrienden. Weet dat het aardige mensen zijn dus wie weet kunnen ze ook iets voor jou doen.

Smokey Goodness BBQ @ Rollende Keukens 2012


Wil jij ook onze vriend of vriendin worden? Neem dan contact met ons op.


Flamy
Flamy
Wij vinden Flamy leuk omdat ze duurzame houtskool en cocosbriketten produceren. Hun product zorgt er voor dat we onze smokers en bbq's met een gerust hart kunnen stoken. Tijdens bbq wedstrijden kunnen we altijd op hun steun rekenen.
Desemenzo
Desemenzo
Samenwerken wordt niet mooier dan dit. Samen met mr. bakkertje zelf hebben we onze eigen recepten voor de signature sandwiches ontwikkeld en hij bakt ze voor ons voor in zijn steenvloeren ovens. Hebben we een fundraiser? Dan ondersteunen ze ons met heerlijk brood.
Monolith Grill
Monolith Grill
Als het op wedstrijden aankomt wil je werken met het beste dat er is. Daarom werken we uitsluitend met Monolith Grills die ons complete controle over het bbq proces geven zonder de hoofdprijs te kosten.
The BBQ Guru
The BBQ Guru
BBQ Guru zijn onze Amerikaanse vrienden. Zij ondersteunen onze cateringactiviteiten en wedstrijddeelnames met de nieuwste technologische snufjes voor onze bbq's en smokers.
Hampi
Hampi
Hampi ondersteunt ons in het bieden van duurzame catering op locatie. Hun borden gemaakt van gerecyclede palmbladeren zijn 100% natuurlijk en hebben een geweldige uitstraling die bij ons concept past
Heyde Hoeve
Heyde Hoeve
Onze varkensboer die eerlijke en heerlijke biggen voor ons fokt. We zijn trots op onze samenwerking en ondersteuning die we krijgen.