Give a Pigjordalthuizen

The pleasure of giving

Smokey Goodness BBQ werkt samen met de stichting Give a Pig en geeft voor iedere cateringopdracht een varken aan een minder bedeeld Thais gezin.

Smokey Goodness bbq werkt met Give a Pig samen

We give pigs!

Barbecueën is een feestje, een luxe waar wij in Nederland echt van kunnen genieten. In Thailand zijn er gezinnen voor wie een feestje minder vanzelfsprekend is. Daarom doneert Smokey Goodness voor iedere cateringopdracht een varken en voldoende voeding om deze groot te brengen. Ook bij evenementen met contante verkoop doneert Smokey Goodness een deel van de omzet aan Give a Pig. Ieder gedoneerd varken krijgt een plekje in onze Give a Pig Gallery.


Door Smokey Goodness BBQ Catering Gedoneerde big

Stichting HOAT

Give a Pig is een initiatief van stichting HOAT, een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van arme Thaise gezinnen. Ieder door Smokey Goodness gedoneerd vrouwtjesvarken wordt gedekt, De nakomelingen worden verkocht en zorgen voor inkomsten voor het Thaise gezin waarmee ze de vervolgdekbeurten kunnen betalen. Zo zorgt jouw cateringopdracht er voor dat een gezin in Thailand een betere toekomst tegemoet gaat. Bezoek de website van Give a Pig voor meer informatie of om zelf te doneren.

Bezoek de Give a Pig Website

Bekijk eerder gedoneerde biggen

Door Smokey Goodness BBQ Catering Gedoneerde biguitzicht

We give pigs!

Sinds onze start met de ludieke actie hebben wij in samenwerking met de stichting Give a Pig al ruim 60 varkens gedoneerd aan minder bedeelde Thaise gezinnen. Voor iedere cateringopdracht doneren wij namelijk een varken aan een Thais gezin.