Eerste editie Delft Serveert

Op het eerste culinaire evenement van Delft wil je als Delftse BBQ cateraar natuurlijk niet ontbreken. Dus toen er een oproep in de Delftse Post kwam en wij getipt werden hebben we meteen een enthousiaste email naar de organisatie gestuurd. We werden (ondanks dat we geen restaurant hebben) met veel enthousiasme en open armen onthaald. Voor onze ‘litle yankee’ bleken de kades van de Delftse grachten helaas te smal dus hebben we me met onze tweede smoker gekookt. Op twee mooie dagen lieten we de Delfste inwoners kennis maken met:

– Gegrilde scheermessen met warme baconvinaigrette (bekijk hier het recept)- MOINKballs deluxe: Rundergehaktballetjes met bacon omwikkeld, beetje bbq-saus, uienchutney en mosterdcress
– Warmgerookte citroen-peperzalm, Mediterraanse couscoussalade en gepofte paprikacoulis
– Traagegaarde procureur van het Heydehoeve varken, cheesy polenta, gegrilde asperges en perenjus

Het was ondanks de regen op dinsdag een gigasucces. Leuk om te zien dat vele Delftenaren naar het evenement kwamen en van onze gerechten genoten, en leuk om eens met andere horecaondernemers uit je eigen stad op te trekken.